Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl!
Dronten

Uitvoeringsbesluit Algemene plaatselijke verordening 2011 gemeente Dronten

Wetstechnische informatie

Gegevens van de regeling
OrganisatieDronten
OrganisatietypeGemeente
Officiële naam regelingUitvoeringsbesluit Algemene plaatselijke verordening 2011 gemeente Dronten
CiteertitelUitvoeringsbesluit Algemene plaatselijke verordening 2011 gemeente Dronten
Vastgesteld doorcollege van burgemeester en wethouders
Onderwerpopenbare orde en veiligheid
Eigen onderwerp

Opmerkingen met betrekking tot de regeling

Geen

Wettelijke grondslag(en) of bevoegdheid waarop de regeling is gebaseerd

Onbekend

Overzicht van in de tekst verwerkte wijzigingen

Datum inwerkingtreding

Terugwerkende kracht tot en met

Datum uitwerkingtreding

Betreft

Datum ondertekening

Bron bekendmaking

Kenmerk voorstel

03-02-2011Onbekend

25-01-2011

Onbekend

B11.000224

Tekst van de regeling

Intitulé

Uitvoeringsbesluit Algemene plaatselijke verordening 2011 gemeente Dronten

 

 

UITVOERINGSBESLUITEN AlGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENING 2011

 

Het college van Dronten,

 

overwegende dat het in het belang van het bewaren van de openbare orde, veiligheid, volksgezondheid en/of het aanzien van de openbare ruimte wenselijk is uitvoeringsregels te stellen omtrent de artikelen 2:6, 2:9, 2:10, 2:18, 2:48, 2:52, 2:57, 2:60, 3:10, 4:2, 4:3, 4:13, 5:8 en 5:12, als bedoeld in de Algemene Plaatselijke Verordening 2011 van de gemeente Dronten;

gelet op de bepalingen van de Algemene plaatselijke verordening 2011 van de gemeente Dronten;

 

B E S L U I T:

 

I.Vast te stellen de volgende Uitvoeringsbesluiten op basis van de Algemene plaatselijke verordening (Apv) 2011 van de gemeente Dronten.

 

Begripsomschrijvingen

In dit uitvoeringsbesluit wordt verstaan dan wel mede verstaan:

  • a.

    flyeren: gedrukte of geschreven stukken dan wel afbeeldingen onder publiek te verspreiden dan wel openlijk aan te bieden, aan te bevelen of bekend te maken,

  • b.

    punaises voor terras: metalen markeringen aangebracht in de straat waarbinnen een terras mag worden geëxploiteerd.

 

Besluit 1.

Apv artikel 2:6 Beperking aanbieden e.d. van geschreven of gedrukte stukken of afbeeldingen

  • 1.

    Het is verboden gedrukte of geschreven stukken dan wel afbeeldingen onder publiek te verspreiden dan wel openlijk aan te bieden, aan te bevelen of bekend te maken op door het college aangewezen openbare wegen.

  • 2.

    Het college kan de werking van het verbod beperken tot bepaalde dagen en uren.

  • 3.

    Het verbod geldt niet voor het huis-aan-huis verspreiden of het aan huis bezorgen van gedrukte of geschreven stukken en afbeeldingen.

  • 4.

    Het college kan ontheffing verlenen van het in het eerste lid gestelde verbod.

 

Overwegende dat onevenredig veel overlast en zwerfvuil kan ontstaan door het zogenoemde ‘flyeren’,en dat het college middels ontheffing (lid 4) eenieder gelegenheid kan geven voor het verbod voor het openlijk aanbieden van stukken waarmee gedachten of gevoelens worden geopenbaard, behoudens ieders verantwoordelijkheid volgens de wet.

 

1 Het college wijst conform artikel 2:6 lid 1 aan:

  • -

    Het gebied rond het winkelcentrum in Biddinghuizen te weten: Het Plein, De Baan, Verlengde Baan, De Tas, De Hooiberg, De Garve, Het Erf, De Voor, De Dreef, Weidehof, Akkerhof, Havenweg en De Aanloophaven.

  • -

    Het gebied rond het winkelcentrum Suydersee in Dronten, te weten: De Rede, De Bolder, De Helling, Het Diep, Het Ruim, de Kop van Het Ruim, Gangboord, Het Tussendek, Schouwstraat, Werfstraat, Ludgeriusplein, Educalaan, De Zuid, Copernicuslaan, Walvisstraat en Aakstraat.

  • -

    Het gebied rond het winkelcentrum Zuid in Dronten, te weten: Lancasterdreef, Wardhof, Sparlinghof, Thomsonstraat en Kruizemunt.

  • -

    Het gebied rond het winkelcentrum in Swifterbant te weten: Noordsingel, Zuidsingel, De Poort, De Schutsluis, De Trippen, De Greente, Granietstraat, Porfierstraat, Koraalstraat, De Lange Streek, Morenestraat, Keileemstraat, Gletscherstraat, Het Wapenschild, De Zoom en Binnendoor.

 

Besluit 2.

Apv artikel 2:9 Ontheffing van het verbod optreden als straatartiest

1.Het is verboden ten behoeve van publiek als straatartiest, straatfotograaf, tekenaar, filmoperateur of gids op te treden op door de burgemeester in het belang van de openbare orde, de openbare veiligheid, de volksgezondheid en het milieu aangewezen openbare wegen.

 

Overwegende dat bij verstoring van de openbare orde en/of hinder moet kunnen worden opgetreden en dat er voor bepaalde gevallen ontheffing kan worden verleend.

 

2 Het college wijst alle openbare wegen in de gemeente Dronten aan conform artikel 2:9 lid 1.

 

Besluit 3.

Apv artikel 2:10 Het plaatsen, vastmaken van voorwerpen in, op, aan of boven de weg in strijd met de publieke functie ervan

Lid 4. Het bevoegd bestuursorgaan kan in verband met de openbare orde of de woon- en leefomgeving nadere regels stellen ten aanzien van terrassen en uitstallingen.

 

Overwegende dat geluidsoverlast en vernieling/vandalisme van particuliere en gemeentelijke eigendommen zoveel mogelijk voorkomen moet worden alsmede dat uitstallingen niet hinderlijk mogen zijn voor het publiek en de vrije doorgang niet mogen belemmeren.

 

3.1 Het college stelt als nadere regels voor terrassen:

1.Terrassen zijn alleen toegestaan binnen het met speciaal daartoe aangebrachte ‘punaises’ aangegeven gebied;

2. Het terras mag geen vaste elementen bevatten;

3. Terrassen mogen tot uiterlijk 23.00 uur worden gebruikt;

4. Na sluitingstijd dienen alle elementen van een terras, zoals tafels, stoelen, terrasschermen en dergelijke te worden verwijderd of ter plekke verankerd;

5. De opslag van de elementen van een terras, zoals tafels, stoelen, terrasschermen en dergelijke, die niet verankerd worden, mag niet plaatsvinden op openbaar terrein;

6. Op het terras wordt geen alcoholhoudende drank verstrekt aan personen die geen gebruik maken van de op het terras aanwezige zitplaatsen;

7. Personen die kennelijk onder invloed van alcoholhoudende drank verkeren of door hun gedrag aanstoot geven worden geweerd;

8. Op wegen of weggedeelten, enkel bestaand uit een trottoir dient er een vrije en onbelemmerde doorgang van minimaal 3,5 meter aanwezig te zijn en blijven ten behoeve van de hulpdiensten;

9. Het terras dient onmiddellijk te grenzen aan het perceel van waaruit exploitatie plaats vindt;

10. Het terras mag geen grotere breedte hebben dan de breedte van het perceel van waaruit de exploitatie plaats vindt;

11. De burgemeester kan andere plaatsen voor een terras aanwijzen;

12. De aanwijzingen die gegeven worden door of namens de burgemeester, het college, alsmede van de chef basiseenheid Dronten van de politie Flevoland moeten opgevolgd worden;

13. Voor het hebben van een terras moet een vergunning aangevraagd worden. Wanneer er een vergunning is verleend worden punaises aangebracht.

3.2 Het college stelt als nadere regels voor uitstallingen:

1. Uitstallingen, zoals goederen en reclameborden, mogen alleen worden geplaatst in de strook van de openbare ruimte ter breedte van 1 (één) meter gemeten vanuit de gevel van de winkel;

2. In de strook van 1 meter voor de winkel mogen geen diensten worden verkocht;

3. Uitstallingen, zoals voornoemd, mogen niet vervuilend (kunnen) zijn;

4. Het college kan uitstallingen op bepaalde plaatsen verbieden.

 

Besluit 4.

Apv artikel 2:18 Rookverbod in bossen en natuurterreinen

1.Het is verboden te roken in bossen, op heide of veengronden dan wel in duingebieden of binnen een afstand van dertig meter daarvan gedurende een door het college aangewezen periode.

 

Overwegende dat dit wordt gedaan in periodes van brandgevaar, bijvoorbeeld ten gevolge van een droogteperiode of opslag van brandbaar materiaal; dat er dan sprake is van actualiteit en incidenten waarbij de veiligheid in het geding kan komen.

 

Het college besluit om deze verantwoordelijkheid te mandateren aan de burgemeester.

 

Besluit 5.

Apv artikel 2:48 Verboden drank en softdrugsgebruik

  • 1.

    Het is verboden op een openbare weg, die deel uitmaakt van een door het college aangewezen gebied, alcoholhoudende drank te gebruiken of aangebroken flessen, blikjes en dergelijke met alcoholhoudende drank bij zich te hebben.

  • 2.

    Het is verboden op een openbare weg, die deel uitmaakt van een door het college aangewezen gebied, softdrugs te gebruiken.

 

Overwegende dat het ter voorkoming van overlast en het tegengaan van hinderlijk drank- en drugsmisbruik en glasoverlast wenselijk is om van de in artikel 2:48 van de Algemene Plaatselijke Verordening Dronten aangegeven bevoegdheden gebruik te maken.

 

Het college wijst aan als gebied, waarbinnen het gestelde in artikel 2:48 lid 1 en 2 verboden is, de gehele gemeente Dronten.

 

Besluit 6.

Apv artikel 2:52 Overlast van fiets of bromfiets op markt en kermisterrein e.d.

Het is verboden een voertuig te parkeren of enig ander voorwerp te plaatsen of te laten staan op een weggedeelte waarvan door het bevoegde gezag is bekend gemaakt dat dit niet is toegestaan op de in die bekendmaking genoemde dagen en tijden (markt, evenement, kermis enz door):

  • -

    Bestuurders van motorvoertuigen op meer dan twee wielen en bestuurders van brommobielen voor zover het de bepalingen van het RVV 1990 betreft;

  • -

    Bestuurders van motorvoertuigen op twee wielen;

  • -

    Bromfietsers en snorfietsers;

  • -

    Fietsers en bestuurders van gehandicaptenvoertuigen met of zonder motor;

  • -

    Overige weggebruikers;

  • -

    Een ieder.

 

Overwegende dat het een tijdelijke beperking geeft op het gebruik van een aangewezen stuk van de openbare weg en dient om markt, kermis en dergelijke mogelijk te maken.

 

Het college besluit dat het niet is toegestaan om een voertuig te parkeren gedurende de weekmarkten; te weten:

  • -

    Markt Biddinghuizen op Het Plein: elke woensdag van 13.30 uur tot 17.00 uur,

    Markt Dronten, op het plein aan De Rede: elke woensdag van 8.00 uur tot 12.30 uur,

  • -

    Markt Swifterbant aan De Zuidsingel: elke dinsdagmiddag 13.30 uur tot 17.00 uur, tenzij anders is aangegeven.

  • -

    Jaarlijks op 30 april de gehele dag en op 4 mei vanaf 16.00 uur tot en met 5 mei tot 24.00 uur in Biddinghuizen op Het Plein, te Dronten op het plein aan De Rede en in Swifterbant aan De Zuidsingel, tenzij anders is aangegeven.

  • -

    Gedurende de Meerpaaldagen, van woensdag tot en met zondag op het plein aan De Rede en

  • -

    twee keer per jaar, gedurende de kermis, op het plein aan De Rede.

 

Besluit 7.

Apv artikel 2:57 Loslopende honden en verboden plaatsen

  • 1.

    Het is de eigenaar of houder van een hond verboden die hond te laten verblijven of te laten lopen:

    • a.

      binnen de bebouwde kom op de weg zonder dat die hond aangelijnd is;

    • b.

      op een voor het publiek toegankelijke en kennelijk als zodanig ingerichte kinderspeelplaats, zandbak of speelweide of op een andere door het college aangewezen plaats;

    • c.

      op de weg zonder dat de hond is voorzien van een halsband of een door middel van tatoeage aangebracht identificatiemerk, die de eigenaar of houder van de hond duidelijk doet kennen

  • 2.

    Het in het eerste lid gestelde verbod geldt niet voor door het college aan te wijzen plaatsen of voor eigenaren /houders van een hond die een gebiedsontheffing door het college kunnen tonen.

 

Overwegende dat de aanwezigheid van honden hinderlijk kan zijn voor de winkeliers alsmede het winkelend publiek.

 

Het college wijst conform artikel 2:57 lid 1b aan het winkelcentrum Suydersee in Dronten: De Kajuit, De Redepassage, Het Diep, De Binnenloop, De Reling, Het Ruim, De Kiel, Het Havenplein en de Kop van Het Ruim.

 

Besluit 8.

Apv artikel 2:60 Houden van hinderlijke of schadelijke dieren

  • 1.

    Het is verboden op een krachtens het tweede lid aangewezen weg daarbij aangeduide dieren aanwezig te hebben, dan wel aanwezig te hebben anders dan met inachtneming van de door het college gestelde regels, dan wel aanwezig te hebben in een groter aantal dan door het college is aangegeven.

  • 2.

    Het college kan buiten een inrichting in de zin van de Wet milieubeheer wegen aanwijzen waar het ter voorkoming of opheffing van overlast of schade aan de openbare gezondheid verboden is daarbij aangeduide dieren:

    • a.

      aanwezig te hebben, of

    • b.

      aanwezig te hebben anders dan met inachtneming van de door hen gestelde regels, of

    • c.

      aanwezig te hebben tot een groter aantal dan in die aanwijzing is aangegeven.

 

Overwegende dat het houden van dieren op diverse manieren overlast voor de omgeving kan veroorzaken. In de praktijk is gebleken, dat onder andere het houden van, danwel fokken met honden of katten in bijvoorbeeld een rijtjeswoning aanzienlijke problemen voor de buren kan veroorzaken. 

 

Het college besluit dat ter uitvoering van artikel 2.60 Apv lid 2c, wordt bepaald, dat het verboden is om in een woning en de daarbij behorende tuin voor zover gelegen binnen de bebouwde kom, anders dan in het kader van het uitvoeren van een bedrijfsmatige of daarmee vergelijkbare activiteit, meer dan vier volwassen honden of zes volwassen katten te houden.

 

Opmerkingen: Indien dieren worden gehouden in het kader van een bedrijfsmatige of daarmee vergelijkbare activiteit, is de Wet milieubeheer van toepassing en is voor die activiteit een omgevingsvergunning noodzakelijk of moet worden voldaan aan de algemene regels zoals opgenomen in een algemene maatregel van bestuur. In een dergelijk geval is (zoals ook aangegeven in artikel 2.4.20 lid 1 Apv) dit aanwijzingsbesluit niet van toepassing. Conform het derde lid kan het college overigens van ontheffing verlenen van het geformuleerde verbod. 

 

Besluit 9.

Apv artikel 3:10 Sekswinkels

Het is de rechthebbende op een onroerende zaak verboden daarin een sekswinkel te exploiteren in door het college in het belang van de openbare orde of de woon- en leefomgeving aangewezen gebieden of delen van de gemeente.

 

Overwegende dat het al of niet kunnen vestigen van een sekswinkel op de eerste plaats wordt bepaald door wat er met betrekking tot het betreffende pand in het ter plaatse geldende bestemmingsplan is geregeld. Een sekswinkel is een detailhandel (in dit geval in erotische artikelen) en is vanuit bestemmingsplantechnisch oogpunt alleen toegestaan waar een bestemming zoals winkel, detailhandel of centrumvoorzieningen geldt. Is er een andere bestemming dan zou de vestiging slechts kunnen plaatsvinden nadat er een vrijstelling is verleend van het bestemmingsplan.  

Wanneer een winkel op grond van de vigerende bestemmingsplannen is toegestaan, heeft het college vanwege andere dan specifiek ruimtelijke-ordeningsafwegingen in de APV een sturingsmechanisme met betrekking tot het exploiteren van sekswinkels. Het gaat dan om overwegingen van openbare orde en het belang van de woon- en leefomgeving.  Op voorhand kan worden gesteld, dat sekswinkels vanwege hun specifieke uitstraling niet in de woon- en leefgebieden van Dronten zullen passen.

 

Het college besluit dat ter uitvoering van artikel 3.10 de gehele gemeente wordt aangewezen als plaats waar geen sekswinkel mag worden geëxploiteerd. 

 

Besluit 10.

Apv artikel 4:2 Aanwijzing collectieve festiviteiten

1.De geluidsnormen als bedoeld in de artikelen 2.17, 2.19 en 2.20 van het Besluit en artikel 4:5 van deze verordening gelden niet voor door het college per kalenderjaar aan te wijzen collectieve festiviteiten gedurende de daarbij aan te wijzen dagen of dagdelen.

 

Overwegende dat deze collectieve festiviteiten een grote groep inwoners dient en slechts tijdelijk hinder veroorzaakt voor de omgeving.

 

Het college wijst aan:

De Meerpaaldagen:

  • -

    Donderdag van 20.00 uur tot 01.00 uur daaropvolgend;

  • -

    Vrijdag van 12.00 uur tot 01.00 uur daaropvolgend en

  • -

    Zaterdag van 20.00 uur tot 01.00 uur daaropvolgend.

De Praise, aansluitend op de Meerpaaldagen, op zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Twee keer per jaar, gedurende de kermis, op het plein aan De Rede.

 

Besluit 11.

Apv artikel 4:3 Kennisgeving incidentele festiviteiten

3. Het college stelt een formulier vast voor het doen van een kennisgeving.

 

Overwegende dat bepaalde gegevens nodig zijn om te kunnen beoordelen of een activiteit daadwerkelijk kan vallen onder de meldingsregeling. Om te voorkomen dat een melding wordt ingediend zonder de benodigde gegevens is het noodzakelijk een standaardformulier te gebruiken. Een volledig (naar waarheid) ingevuld formulier bevat alle gegevens die nodig zijn om het gemelde evenement te kunnen toetsen. Deze formulieren zijn te downloaden van de gemeentelijke website.

 

Het college stelt de formulieren vast die als bijlage één bij dit aanwijzingsbesluit zijn gevoegd, te weten

  • -

    aanvraagformulier straatfeest

  • -

    aanvraagformulier strandfeest

  • -

    aanvraagformulier optocht

  • -

    aanvraagformulier evenement.

 

Besluit 12.

Apv artikel 4:13 Opslag voertuigen, vaartuigen, mest, afvalstoffen enz.

  • 1.

    Het is verboden op een door het college aangewezen plaats buiten een inrichting in de zin van de Wet milieubeheer, in de openlucht en buiten de weg gelegen in het belang van het uiterlijk aanzien van de gemeente, ter voorkoming of opheffing van overlast dan wel voorkoming van schade aan de openbare gezondheid, de volgende voorwerpen of stoffen op te slaan, te plaatsen of aanwezig te hebben:

    • a.

      onbruikbare of aan hun oorspronkelijke bestemming onttrokken voer- of vaartuigen of onderdelen daarvan;

    • b.

      bromfietsen en motorvoertuigen of onderdelen daarvan;

    • c.

      kampeermiddelen als bedoeld in artikel 4:17 of onderdelen daarvan, indien het plaatsen of aanwezig hebben daarvan geschiedt voor verkoop of verhuur of anderszins voor een commercieel doel;

    • d.

      mestopslag, gierkelder of andere verzamelplaatsen van vuil, een verzameling ingekuild gras, loof of pulp of ingekuilde landbouwproducten, afbraakmaterialen en oude metalen.

  • 2.

    Het is verboden op een door het college aangewezen plaats een bepaald voorwerp of bepaalde stof: op te slaan, te plaatsen of aanwezig te hebben.

  • 3.

    Het college kan bij de aanwijzing als bedoeld in het eerste en tweede lid nadere regels stellen.

 

Overwegende dat het uiterlijk aanzien van de gemeente, ter voorkoming of opheffing van overlast dan wel voorkoming van schade aan de openbare gezondheid, wordt geschaad door opslag van voertuigen, vaartuigen, mest, afvalstoffen enz.

  • 12.

    1 Het college besluit dat ter uitvoering van artikel 4:13 lid 1 het verbod geldt op alle openbare wegen in de gemeente Dronten.

  • 12.

    2 Het college besluit dat ter uitvoering van artikel 4:13 lid 2 dat het verbod geldt op alle openbare wegen in de gemeente Dronten.

  • 12.

    3 Het college wijst ter uitvoering van artikel 4:13 lid 3 stoffen en materialen aan, die tijdelijk zijn geplaatst met het oog op directe verwerking, uiterlijk binnen 3 dagen na kennelijke plaatsing, mits deze stoffen geen direct gevaar of onomkeerbare hinder voor de omgeving kunnen vormen en indien de houder van de materialen kan aantonen dat hij voldoet aan deze voorwaarden. Dit ter beoordeling van een aangewezen opsporingsambtenaar of toezichthouder.

  • 12.

    4 Het college kan ontheffing verlenen van het gestelde in artikel 4:13 lid 2.

 

Besluit 13.

Apv artikel 5:8 Parkeren van grote voertuigen

  • 1.

    Het is verboden een voertuig dat, met inbegrip van de lading, een lengte heeft van meer dan 6 meter of een hoogte van meer dan 2,4 meter te parkeren op een door het college aangewezen plaats, waar dit naar zijn oordeel schadelijk is voor het uiterlijke aanzien van de gemeente.

  • 2.

    Het is verboden een voertuig dat, met inbegrip van de lading, een lengte heeft van meer dan 6 meter te parkeren op een door het college aangewezen weg, waar dit parkeren naar zijn oordeel buitensporig is met het oog op de verdeling van beschikbare parkeerruimte.

 

Overwegende dat het parkeren van grote voertuigen schadelijk is voor het uiterlijke aanzien van de gemeente, een onevenredige parkeerdruk geeft alsmede hinderlijk kan zijn voor omwonenden.

 

Het college besluit conform artikel 5:6 lid 2 en 5:8 lid 1 en 2 aan te wijzen alle openbare wegen binnen de bebouwde kom als zijnde verboden om te parkeren voor kampeermiddelen e.a. en grote voertuigen.

Uitgezonderd hiervan zijn, voor zover hier geen bebouwing is:

  • -

    Biddinghuizen, de Ploegschaar;

  • -

    Dronten, De Kromme Rijn;

  • -

    Swifterbant, langs de noordzijde van de Industrieweg.

 

Besluit 14.

Apv artikel 5:12 Overlast van fiets of bromfiets

2. Het college kan op de weg gelegen plaatsen aanwijzen waar het in het belang van het uiterlijke aanzien van de gemeente, ter voorkoming of opheffing van overlast, of ter voorkoming van schade aan de openbare gezondheid, verboden is fietsen of bromfietsen onbeheerd buiten de daarvoor bestemde ruimten of plaatsen te laten staan.

 

Overwegende dat in de praktijk regelmatig overlast, schade en of hinder ontstaat door de vele, buiten de daarvoor aangewezen stalling, geplaatste fietsen en bromfietsen rond het winkelcentrum en het busstation van Dronten.

 

Het college besluit conform artikel 5.12 lid 2 aan te wijzen De Zuid vanaf De Rede, De Rede, het Gangboord vanaf De Helling, De Helling, de Schans, De Kajuit, De Redepassage, Het Diep, De Binnenloop, De Reling, Het Ruim en De Kiel.

 

II. Vervallen besluiten

Met het in werking treden van deze uitwerkingsbesluiten, worden de volgende uitwerkingsbesluiten vervangen die daarmee zijn vervallen:

  • -

    31 maart 2009, kenmerk B09.000407 (diversen);

  • -

    31 maart 2009, kenmerk B09.000360 (grote voertuigen 5:8);

  • -

    31 maart 2009, kenmerkt B09.000425 (drank en glas 2:48)

  • -

    31 maart 2009, kenmerk B09.000323 (terrassen 2:10);

  • -

    26 januari 2010, kenmerk B10.000037 (kampeermiddelen e.a. 5:6);

 

III.Citeerbepaling

Dit uitvoeringsbesluit wordt aangehaald als:

Uitvoeringsbesluit Algemene plaatselijke verordening 2011 van de gemeente Dronten.

 

IV. Inwerkingtreding

Dit besluit treedt in werking op de dag na zijn bekendmaking.

 

V. Ter inzage legging

Dit besluit ligt vanaf 2 februari 2011 voor een ieder kosteloos ter inzage bij de gemeentelijke balie en is te raadplegen op de gemeentelijke website.

 

 

Dronten, 25 januari 2011

Namens het college van Dronten,

 

R.Kool mr. A.B.L. de Jonge

secretaris voorzitter