Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl!
Gemeente Boskoop

Bezoldigingsverordening gemeente Boskoop 2006

Wetstechnische informatie

Gegevens van de regeling
OverheidsorganisatieGemeente Boskoop
Officiële naam regelingBezoldigingsverordening gemeente Boskoop 2006
CiteertitelBezoldigingsverordening gemeente Boskoop 2006
Vastgesteld doorcollege van burgemeester en wethouders
Onderwerpalgemeen
Eigen onderwerp

Opmerkingen met betrekking tot de regeling

Geen

Wettelijke grondslag(en) of bevoegdheid waarop de regeling is gebaseerd

Artikel 3:1

Regelgeving die op deze regeling is gebaseerd (gedelegeerde regelgeving)

Geen

Overzicht van in de tekst verwerkte wijzigingen

Datum inwerking-

treding

Terugwerkende

kracht tot en met

Datum uitwerking-

treding

Betreft

Datum ondertekening

Bron bekendmaking

Kenmerk voorstel

01-10-200501-01-2014Nieuwe regeling

30-03-2006

08.741 / 6946

Tekst van de regeling

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boskoop,gelet op artikel 3:1 van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop (CAR/UWO),met instemming van de Ondernemingsraad d.d. 27 maart 2006,besluit vast te stellen de gewijzigde Bezoldigingsverordening van de gemeente Boskoop  

Titeldeel 1 Gewijzigde Bezoldigingsverordening

Hoofdstuk 1 BEGRIPSBEPALINGEN

Artikel 1 Begripsbepalingen

Voor de toepassing van deze bezoldigingsverordening worden de gebruikte begrippen hieronder uitgewerkt.

  • a.

    Ambtenaar: de werknemer die door of vanwege de gemeente is aangesteld om in openbare dienst werkzaam te zijn alsmede de werknemer met wie een arbeidsovereenkomst naar burgerlijk recht is aangegaan (artikel 1:1 van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop). Niet als ambtenaar worden beschouwd degenen genoemd onder artikel 1:2 van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • b.

    Bezoldiging: de bezoldiging als bedoeld in artikel 3:1, tweede lid onder c, van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • c.

    Salaris: het salaris als bedoeld in artikel 3:1, tweede lid onder b, van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • d.

    Schaal: de schaal als bedoeld in artikel 3:1, tweede lid onder a, van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.1 Salarisschaal: de schaal zoals hierboven omschreven volgens welke de ambtenaar bezoldigd wordt;2 Functieschaal: de schaal zoals hierboven omschreven volgens welke de functie, conform de conversietabel uit de gekozen functiewaarderingssystematiek, ingedeeld wordt;3 Aanloopschaal: een schaal lager dan de functieschaal zoals hierboven omschreven;4 Garantieschaal: de salarisschaal zoals in sub 1 omschreven die de individuele ambtenaar volgens besluit gegarandeerd heeft gekregen.

  • e.

    Uurloon: het uurloon als bedoeld in artikel 1:1, eerste lid onder o, van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • f.

    Maximumsalaris: het hoogste bedrag van de salarisschaal.

  • g.

    Conversie: de vertaling van de gevonden rangorden naar salarisschalen.

  • h.

    Betrekking: de betrekking als bedoeld in artikel 1:1, eerste lid onder b, van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • i.

    Volledige betrekking: de volledige betrekking als bedoeld in artikel 1:1, eerste lid onder k, van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • j.

    Overwerk: het overwerk als bedoeld in artikel 1:1, eerste lid onder l, van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

Hoofdstuk 2 SALARIS

Artikel 2 Recht op salaris
  • a Het recht op bezoldiging vangt aan op de dag dat de aanstelling van de ambtenaar ingaat.

  • b Het recht op bezoldiging eindigt, in geval van ontslag, met ingang van de dag waarop het ontslag ingaat.

Artikel 3 Gebroken tijdvakken

Wanneer het salaris of een toelage moet worden berekend over een gedeelte van de maand, wordt het bedrag per dag vastgesteld door het maandbedrag te delen door het aantal kalenderdagen van die maand.

Artikel 4 Onvolledige betrekking

Het salaris van de ambtenaar met een onvolledige betrekking wordt vastgesteld op een evenredig deel van het salaris dat voor de ambtenaar zou gelden bij een volledige betrekking.

Artikel 5 Salarisbedragen

De salarissen van de ambtenaren van wie het salaris niet bij of krachtens de wet is geregeld, worden vastgesteld op de bedragen volgens de salarisschalen zoals opgenomen in bijlage IIa van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

Artikel 6 Functieschaal

Toelichting artikel 6, lid e:In dit artikel wordt passende of gangbare arbeid bedoeld, na reorganisatie of ziekte. Bij plaatsing in een functie met een lager salarisniveau door reorganisatie, wordt de oorspronkelijke salarisschaal behouden door middel van een garantieschaal.

  • a.

    De toepassing van bijlage IIa (salaristabel gemeenteambtenaren) van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop vindt plaats conform hetgeen is bepaald in artikel 3:1, derde t/m vijfde lid, van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • b.

    Burgemeester en wethouders bepalen met inachtneming van de resultaten van een functiewaarderingsonderzoek en aan de hand van de vastgestelde conversie de voor de ambtenaar geldende salarisschaal, tenzij zijn wijze van functioneren zich nog daartegen verzet.

  • c.

    Burgemeester en wethouders kunnen nadere regels stellen met betrekking tot de uitvoering van een functiewaarderingsonderzoek en de daarbij te hanteren methode.

  • d.

    Als geen functiewaarderingsonderzoek is verricht voor of op de datum van indiensttreding van de ambtenaar, dan wordt de ambtenaar ingedeeld in wat naar verwachting de functieschaal zal worden. Dit wordt aangeduid met rangindicatie. De uitslag van het functiewaarderingsonderzoek leidt met terugwerkende kracht tot plaatsing in de dan definitieve functieschaal. Als deze schaal lager is dan de afgegeven rangindicatie, dan wordt de ambtenaar bezoldigd volgens een garantieschaal overeenkomend met de rangindicatie. Als deze schaal hoger is, dan mag het functioneren van de ambtenaar zich niet verzetten tegen de hogere indeling.

  • e.

    Anders dan bij het aanvaarden van passende of gangbare arbeid, dan wel bij wijze van disciplinaire straf als bedoeld in de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop, kan zonder voorafgaand ontslag voor een ambtenaar geen salarisschaal gaan gelden met een lager maximumsalaris dan de reeds geldende salarisschaal.

Artikel 7 Aanloopschaal

Toelichting artikel 7, lid c:Ontheffen uit de functie kan door bijvoorbeeld de tijdelijke aanstelling op proef te beëindigen.

  • a.

    De ambtenaar wordt in een aanloopschaal geplaatst wanneer redelijkerwijs niet verwacht kan worden dat de ambtenaar de functie met al zijn taken en verantwoordelijkheden in voldoende mate kan vervullen. Deze aanloopschaal ligt 1 schaal lager dan de functionele salarisschaal.

  • b.

    Per de datum dat de ambtenaar de functie in zijn volle omvang in voldoende mate uitoefent, wordt hij in de functieschaal geplaatst.

  • c.

    De aanloopschaal wordt niet langer gehanteerd dan voor een periode van twee jaar. In deze periode wordt de ambtenaar 1 maal per jaar beoordeeld en wordt besloten of de ambtenaar bevorderd kan worden naar de functionele salarisschaal. Na maximaal twee jaar wordt de ambtenaar bevorderd of uit zijn functie ontheven.

Artikel 8 Periodieke verhoging van het salaris
  • a Het salaris van de ambtenaar die voldoende functioneert, wordt binnen de voor hem geldende salarisschaal periodiek verhoogd tot het naast hogere bedrag.

  • b De periodieke verhogingen worden toegekend aan de ambtenaar die het maximumsalaris van de voor hem geldende salarisschaal nog niet heeft bereikt. Dit gebeurt voor de eerste maal met ingang van de eerste dag van de maand waarin zijn aanstelling een jaar is verstreken en nadien telkens na een jaar.

Artikel 9 Geen periodieke verhoging van het salaris
  • a Bij onvoldoende functioneren, blijkende uit een uitgebrachte personeelsbeoordeling, kan de periodieke verhoging worden uitgesteld totdat het functioneren voldoende wordt geacht om een periodieke verhoging toe te kennen.

  • b Wanneer het functioneren voldoende wordt geacht, wordt de periodieke verhoging alsnog toegekend, met ingang van de maand volgende op de maand waarin de positieve personeelsbeoordeling plaats vond.

  • c Het schriftelijk besluit tot toepassing van lid a ontvangt de ambtenaar zo spoedig mogelijk, doch in elk geval voor de datum waarop anders de salarisverhoging zou ingaan, onder vermelding van de redenen welke tot de beslissing hebben geleid.

Artikel 10 Bevordering naar een hogere schaal
  • a Aanloopschaal: bij voldoende functioneren, blijkende uit een uitgebrachte personeelsbeoordeling, wordt de ambtenaar bevorderd naar de functieschaal.

  • b Functiewaardering: bij de uitslag van het functiewaarderingsonderzoek, wordt de ambtenaar bevorderd naar de nieuwe functieschaal. Hiervoor is geen personeelsbeoordeling nodig. Zie ook artikel 6, lid d.

  • c Wanneer een ambtenaar wordt bevorderd naar een hogere salarisschaal, wordt het salaris vastgesteld op het periodiek-bedrag dat onmiddellijk boven het salaris ligt dat de ambtenaar zou hebben genoten in de oude schaal. Hierbij inbegrepen hetgeen vermeld staat in lid d van dit artikel.

  • d De verhoging bedraagt tenminste 75% van het verschil tussen het bedrag dat de ambtenaar laatstelijk genoot en het naast hogere bedrag in die oude schaal, dan wel het naast lagere bedrag in die oude schaal als het salaris in de oude schaal reeds overeenkwam met het hoogste bedrag uit die schaal.

Hoofdstuk 3 INSTRUMENTEN VAN FLEXIBELE BELONING

Artikel 11 Gratificatie
  • a Bij bijzondere prestaties kan aan de individuele ambtenaar of leden van een (project- of werk-) groep een bijzondere beloning worden toegekend. De bijzondere beloning kan de vorm hebben van:- een geldbedrag;- extra verlof;- of, een cadeaubon.

  • b Bij het toekennen wordt rekening gehouden met:- De functie-eisen en daaruit voortvloeiend de als normaal te beschouwen prestaties en gedragingen;- De aard van de bijzondere prestatie;- De aard van het bijzonder goede gedrag;- Het afgerond zijn van de betreffende werkzaamheden;- De voorkeur van de medewerker voor een bepaalde beloningsvorm;

  • c dDe leidinggevende adviseert wie in aanmerking komt voor een bijzondere beloning en voor welke vorm van beloning.

  • d Het advies wordt besproken in het managementoverleg in verband met de eenduidigheid in de besluitvorming en de beschikbare budgettaire ruimte.

  • e Bij een functiegebonden bijzondere prestatie kan een geldbedrag ter grootte van maximaal € 2000,-- bruto worden uitgekeerd. De tijdsbesteding en het belang van de geleverde prestatie zijn criteria voor de hoogte van het percentage.

  • f Bij een niet functiegebonden bijzondere prestatie, kan een geldbedrag van € 250,-- of € 500,-- netto worden uitgekeerd. De tijdsbesteding en het belang van de geleverde prestatie zijn criteria voor de hoogte van het bedrag. Wanneer leden van een project- of werkgroep een vergelijkbare bijzondere prestatie hebben verricht, zal het geldbedrag voor iedere medewerker gelijk zijn.

  • g De genoemde geldbedragen in lid e en f kunnen worden toegekend in de vorm van verlof. Daartoe wordt het bedrag gedeeld door het uurloon. Dit zolang het dienstbelang hiermee niet wordt geschaad.

  • h Voor een bijzondere prestatie die naar het oordeel van de leidinggevende niet in aanmerking komt voor een gratificatie, kan een cadeaubon worden verstrekt. De cadeaubon bedraagt € 50,-- of € 100,-- netto. De productgroepmanager informeert de algemeen directeur over de toekenning.

  • i De ondernemingsraad wordt jaarlijks geïnformeerd over de op basis van artikel 11 toegekende bijzondere beloningen.

  • j Burgemeester en wethouders kunnen nadere richtlijnen opstellen over de toekenning van gratificaties.

Artikel 12 Vervroegde periodieke verhoging
  • a Bij goed functioneren, kan het tijdstip waarop een periodieke verhoging wordt toegekend worden vervroegd.

  • b Voor het toekennen van een vervroegde periodieke verhoging dient een personeelsbeoordeling te zijn uitgebracht.

Artikel 13 Extra periodieke verhoging van het salaris
  • a Aan de ambtenaar die het maximumsalaris van de voor hem geldende salarisschaal nog niet heeft bereikt, kan een extra periodieke salarisverhoging tot een in de salarisschaal genoemd bedrag, niet uitgaande boven het maximum salaris, worden toegekend vanwege een zeer goede of uitstekende vervulling van de betrekking.

  • b Het tijdstip van de periodieke verhoging blijft onveranderd, tenzij anders wordt bepaald.

  • c Voor het toekennen van een extra periodieke verhoging dient een personeelsbeoordeling te zijn uitgebracht.

Artikel 14 Tijdelijke persoonlijke toelage
  • a Aan de ambtenaar die tijdelijk werkzaamheden uitvoert die niet tot zijn functie behoren, kan een tijdelijke persoonlijke toelage worden toegekend.

  • b De tijdelijke persoonlijke toelage is maximaal gelijk aan het verschil tussen het maximum salaris van de functionele salarisschaal en het maximum salaris van de naast hogere schaal.

  • c De tijdelijke persoonlijke toelage wordt toegekend voor maximaal 3 jaar en wordt ingetrokken als de gronden waarom de toelage werd toegekend niet meer aanwezig zijn. Tenzij burgemeester en wethouders van oordeel zijn dat er omstandigheden zijn om de toelage geheel of gedeeltelijk te handhaven.

  • d Bij het beëindigen van de persoonlijke toelage wordt geen afbouwregeling toegepast.

Artikel 15 Vaste persoonlijke toelage

Toelichting artikelen 14 en 15:Voor het toekennen van een gratificatie of een (tijdelijke) persoonlijke toelage is het opstellen van een beoordeling niet nodig. Tot de toekenning wordt schriftelijk en gemotiveerd besloten.

  • a.

    Aan een ambtenaar die het maximum van de voor hem geldende schaal heeft bereikt, kan een persoonlijke toelage worden toegekend. Dit als bedoeld in artikel 3:7:8 van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • b.

    De vaste persoonlijke toelage is maximaal gelijk aan het verschil tussen maximumsalaris van de functionele salarisschaal en het maximum salaris van de naast hogere schaal.

  • c.

    De vaste persoonlijke toelage wordt ingetrokken als de gronden waarop de toelage werd toegekend niet meer aanwezig zijn. Tenzij burgemeester en wethouders van oordeel zijn dat er omstandigheden zijn om de toelage geheel of gedeeltelijk te handhaven.

  • d.

    Bij het beëindigen van de vaste persoonlijke toelage wordt geen afbouwregeling toegepast, behoudens hetgeen vermeld staat in lid c van dit artikel.

Artikel 16 Arbeidsmarkttoelage
  • a Aan de ambtenaar kan om redenen van werving of behoud een arbeidsmarkttoelage worden toegekend.

  • b De arbeidsmarkttoelage heeft een tijdelijk karakter en wordt toegekend voor een maximale periode van 3 jaar.

  • c De arbeidsmarkttoelage wordt alleen toegekend wanneer de in dienst tredende ambtenaar op het maximum van de functionele salarisschaal moet worden ingepast.

  • d De arbeidsmarkttoelage vervalt na de van tevoren vastgestelde periode. Wanneer de arbeidsmarktsituatie waarop de toelage is gebaseerd nog steeds bestaat, kan opnieuw een arbeidsmarkttoelage worden toegekend.

  • e Bij het beëindigen van de vaste persoonlijke toelage wordt geen afbouwregeling toegepast.

Hoofdstuk 4 TOELAGEN EN VERGOEDINGEN

Artikel 17 Waarnemingstoelage
  • a Een waarnemingstoelage wordt toegekend conform hetgeen is geregeld in artikel 3:1:2 van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • b Wanneer de waar te nemen functie niet in zijn volle omvang wordt waargenomen, omdat de eigen functie ook nog (gedeeltelijk) wordt uitgeoefend, kan de ambtenaar die waarneemt aanspraak maken op de waarnemingstoelage naar rato van het aantal uren dat wel volledig wordt waargenomen.

  • c Bij het beëindigen van de waarnemingstoelage wordt geen afbouwregeling toegepast.

Artikel 18 Overwerkvergoeding
  • a Een ambtenaar voor wie een salarisschaal geldt met een lager maximum salaris dan dat van schaal 11, wordt ingeval van overwerk een overwerkvergoeding toegekend conform hetgeen is geregeld in artikel 3:2 en 3:2:1 van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • b Aan de ambtenaar met salarisschaal 11 of hoger wordt, behoudens het hieronder vermelde, ingeval van overwerk geen overwerkvergoeding toegekend.

  • c Bij uitzondering wordt aan een ambtenaar met salarisschaal 11 of hoger die geen leidinggevende functie bekleed, ingeval van langdurig opgedragen overwerk een overwerkvergoeding toegekend conform hetgeen is geregeld in artikel 3:2 en 3:2:1 van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.Onder langdurig overwerk wordt hier verstaan: meer dan vier weken aaneengesloten en gemiddeld meer dan twee uur overwerk per dag.  

Artikel 19 Toelage Onregelmatige Dienst (TOD)
  • a Aan de ambtenaar voor wie een salarisschaal geldt met een lager maximum salaris dan dat van schaal 11 en voor wie de wekelijkse werktijden zijn vastgesteld conform artikel 3:3 van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop, wordt een toelage toegekend volgens artikel 3:3 van de arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Boskoop.

  • b Het percentage van de toelage wordt bij plaatsing in de functie nader bepaald.

  • c De ambtenaar met een functie waarbij regelmatig werken op onregelmatige tijdstippen inherent is aan de aard van de functie, komt niet in aanmerking voor de toelage. Dit zijn de volgende functionarissen: leidinggevenden, brandweercommandant, medewerker automatisering, notulist, bode, gastvrouw, schoonmaker en marktmeester.

Artikel 20 Bereikbaarheids- en beschikbaarheidsvergoeding (consignatievergoeding)

Toelichting artikel 20.d:Uren kunnen niet dubbel uitbetaald worden. Ofwel de beschikbaar- en bereikbaarheidsvergoeding is van toepassing óf de overwerkvergoeding.

  • a.

    De ambtenaar voor wie een salarisschaal geldt met een lager maximum salaris dan dat van schaal 11 en die zich regelmatig bereikbaar én beschikbaar moet houden, komt in aanmerking voor een consignatievergoeding.

  • b.

    De hoogte van de consignatievergoeding wordt nader bepaald bij aanvang van de aanwijzing.

  • c.

    De hoogte van de consignatievergoeding voor gladheidsbestrijding bedraagt 4% van het bedrag behorende bij schaal 4 periodiek 11 per ingeroosterde week. De vergoeding wordt maandelijks achteraf op basis van daadwerkelijk gedraaide diensten uitbetaald.

  • d.

    De hoogte van de consignatievergoeding voor begrafenissen bedraagt € 289,61 bruto voor een jaar beschikbaar en bereikbaar zijn op de zaterdagen en eventuele feestdagen die op werkdagen vallen. Dit bedrag wordt mee geïndexeerd met de salarisontwikkelingen. De vergoeding wordt maandelijks achteraf op basis van daadwerkelijk gedraaide diensten uitbetaald.

  • e.

    Wanneer de ambtenaar wordt opgeroepen eindigt de beschikbaar- en bereikbaarheidsdienst. Op de gewerkte uren is de overwerkvergoeding van artikel 18 van toepassing..

  • f.

    Een ambtenaar heeft geen recht op consignatievergoeding als bij inschaling van de functie uitdrukkelijk rekening is gehouden met de verplichting consignatiediensten te draaien. In dat geval wordt de consignatievergoeding geacht onderdeel te vormen van de vaste bezoldiging en wordt er geen aparte vergoeding betaald voor het draaien van de consignatiediensten.

  • g.

    De ambtenaar die zich bereikbaar moet houden, maar niet beschikbaar hoeft te zijn, komt niet voor een bereikbaarheids- en beschikbaarheidsvergoeding in aanmerking.

Artikel 21 Vuil werk toelage
  • a Aan de ambtenaar aan wie het verrichten van zware onaangename of gevaarlijke arbeid wordt opgedragen, wordt een toelage toegekend.

  • b De functies waarvan de arbeidsomstandigheden als zwaar, onaangenaam en/of gevaarlijk aangemerkt worden, zijn alle uitvoerende functies van Wijkbeheer.

  • c De vuil werk toelage bedraagt voor de functies genoemd in het vorige lid voor een volledige aanstelling € 26,37 bruto per maand. Voor de parttime aanstelling geldt dit bedrag naar rato van de omvang van de aanstelling. Dit bedrag wordt mee geïndexeerd met de salarisontwikkelingen.

  • d Afhankelijk van de bezwarende omstandigheden (meer dan één van de bovengenoemde taken), kan een hogere toelage worden toegekend. Dit is van toepassing op de functie medewerker Riolering en de medewerker Wijkbeheer belast met het legen van prullenbakken en het opruimen van zwerfafval. De toelage bedraagt € 52,80 bruto per maand voor een volledige aanstelling. Voor de parttime aanstelling geldt dit bedrag naar rato van de omvang van de aanstelling. Dit bedrag wordt mee geïndexeerd met de salarisontwikkelingen.

  • e Een ambtenaar heeft geen recht op vuilwerktoelage als bij inschaling van de functie uitdrukkelijk rekening is gehouden met het verrichten van zware onaangename of gevaarlijke arbeid.

  • f Bij het beëindigen van de (dubbele of enkele) vuil werk toelage door de organisatie wordt een afbouwregeling toegepast.

  • g Bij het beëindigen op verzoek van de ambtenaar, van de werkzaamheden die in aanmerking komen voor een vuil werk toelage, wordt geen afbouwregeling toegepast.

     

Artikel 22 Vergoeding herbegrafenis

De vergoeding voor een herbegrafenis bedraagt € 45,83 bruto per gebeurtenis. Dit bedrag wordt betaald bovenop het reguliere uurloon waarop betrokkene recht heeft. Dit bedrag wordt mee geïndexeerd met de salarisontwikkelingen.

Artikel 23 B.H.V.- en E.H.B.O.- toelage

Aan de ambtenaar die door het college is aangewezen als BHV- er of EHBO- er en die daarvoor in het bezit is van een geldig diploma, wordt een vergoeding toegekend zoals aangegeven in het Reglement Bedrijfshulpverlening gemeente Boskoop.

Hoofdstuk 5 OVERIGE BEPALINGEN

Artikel 24 Pensioengrondslag

De gratificatie genoemd in artikel 11, de overwerkvergoeding uit artikel 18, de vergoeding herbegrafenis uit artikel 22 en de BHV/EHBO-toelage zoals genoemd in het Reglement Bedrijfshulpverlening gemeente Boskoop, worden niet meegenomen voor de pensioengrondslag.

Artikel 25 Onvoorziene gevallen

In gevallen waarin deze regeling niet voorziet of niet in redelijkheid voorziet, beslissen burgemeester en wethouders.

Artikel 26 Intrekken

De Bezoldigingsverordening van de gemeente Boskoop d.d. 26 september 2005 wordt ingetrokken per onder genoemde datum.

Artikel 27 Ingangsdatum

De gewijzigde Bezoldigingsverordening treedt met terugwerkende kracht in werking op 1 oktober 2005.

Ondertekening

Boskoop, 30 maart 2006

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN BOSKOOP,de secretaris,                                     de burgemeester,