Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl!
Gemeente Maasdonk

Besluit tot vaststelling van dagen en tijden van de inzameling van huishoudelijk afval (2009)

Wetstechnische informatie

Gegevens van de regeling
OverheidsorganisatieGemeente Maasdonk
Officiële naam regelingBesluit tot vaststelling van dagen en tijden van de inzameling van huishoudelijk afval (2009)
CiteertitelBesluit tot vaststelling van dagen en tijden van de inzameling van huishoudelijk afval (2009)
Vastgesteld doorcollege van burgemeester en wethouders
Onderwerpmilieu
Eigen onderwerpAfval

Opmerkingen met betrekking tot de regeling

Geen

Wettelijke grondslag(en) of bevoegdheid waarop de regeling is gebaseerd

Artikel 20 van de afvalstoffenverordening van de gemeente Maasdonk

Overzicht van in de tekst verwerkte wijzigingen

Datum inwerking-

treding

Terugwerkende

kracht tot en met

Datum uitwerking-

treding

Betreft

Datum ondertekening

Bron bekendmaking

Kenmerk voorstel

01-01-2009Onbekend

02-12-2008

Streekwijzer

Onbekend

Tekst van de regeling

BESLUIT TOT VASTSTELLING VAN DAGEN EN TIJDEN VAN DE INZAMELING VAN HUISHOUDELIJK AFVAL

Burgemeester en wethouders van Maasdonk,

overwegende,

dat het voor doelmatig inzamelen van huishoudelijk afval nodig is om dagen en tijden vast te stellen voor het overdragen of het ter inzameling aanbieden van huishoudelijk afval aan de inzamelaar;

gelet op het artikel 20 van de Afvalstoffenverordening van de gemeente Maasdonk 2005;

gelet op hun ' Besluit tot vaststelling inzamelmiddelen huishoudelijk afval '

Besluiten:

1 Bij aanbieding middels de van gemeentewege verstrekte minicontainers voor groente-, fruit-, en tuinafval en restafval;

  • a.

    het is verboden om groente-, fruit-, en tuinafval en overig huishoudelijk afval op andere dan de in de bij dit besluit behorende bijlage voor elke categorie en voor elk gedeelte van het grondgebied vastgestelde dagen over te dragen of ter inzameling aan te bieden aan de inzamelaar;

  • b.

    het middels de van gemeentewege verstrekte minicontainers overdragen of ter inzameling aanbieden van huishoudelijk afval als bedoeld onder artikel 1 mag op vastgestelde dagen alleen geschieden tussen 7.00 uur en de tijd van komst van de inzamelaar.

2 Bij aanbieding van groente-, fruit-, en tuinafval en restafval middels de van gemeentewege geplaatste verzamelcontainers:

  • a.

    huishoudelijk afval mag door de aangewezen gebruikers worden achtergelaten in de daarvoor bestemde verzamelcontainers, dagelijks van 6.00 uur tot 22.00 uur.

3 Het aanbieden van klein chemisch afval dient plaats te vinden bij de milieustraat of bij de Chemokar waarvan de standplaatsen en -tijden in de bij dit besluit behorende bijlage zijn opgenomen.

4 Dit besluit treedt met ingang van 1 januari 2009 in werking. Bij gelijke datum wordt het ''Besluit tot vaststelling van dagen en tijden van de inzameling van huishoudelijk afval'' van 2 mei 2006 ingetrokken.

Maasdonk, 2 december 2008

Secretaris, burgemeester

mr. drs. J.J.Th.L. Geraedts, drs. R.H. Augusteijn

Bijlage, behorende bij het besluit tot vaststelling dagen en tijden van de inzameling van huishoudelijk afval

De inzamelroute en andere inzameldagen huishoudelijk afval m.i.v. 1 januari 2009

Met ingang van 1 januari 2009 wordt het afval ingezameld door de Afvalstoffendienst van de gemeente ’s-Hertogenbosch uit ’s-Hertogenbosch.

De inzameldagen worden woensdag, donderdag en vrijdag.

Woensdag:

Op woensdag wordt ingezameld in de kom Nuland en het aanliggende buitengebied. Omdat het inzamelgebied afwijkt van de bebouwde kom volgen hieronder de wegen. Het betreft altijd hele wegen! Een bepaalde weg wordt dus altijd op één dag ingezameld. De volgorde van onderstaande wegen is ook de rijroute, dus er wordt ‘s morgens gestart in de Hoogstraat en geëindigd in de Rijksweg Nuland.

De route is: Hoogstraat, Dorpstraat Nuland, Kerkstraat Nuland, Heijcamp, Achtersteweg, Korte Kerkstraat, Kleine Bergstraat, Karreputstraat, Heuvelstraat, Duinbergenstraat, Klepelstraat, Nieuwe Putstraat, Vladerackenstraat, Nieuwstraat, Marie Trompstraat, Raadhuisstraat, Elzenstraat, Bergstraat Nuland, Waterleidingstraat, Driekoningenstraat, Duijn en Daelseweg, Heiweg, Helschenhoek, Cronenakker, Den Hoogenkant, De Bendels, De Krommenhoek, Dorsvlegel, Dissel, Sikkel, Egge, Ploeg, Zeis, Haarhamer, Gaffel, Rijf, Zicht, Molenstraat Nuland, Ambachtsstraat, Industriestraat, Nijverheidsstraat, Schotsheuvel, Roggeakker, Gerstakker, Tarweakker, Vlasakker, Haverstraat, Pelgrimstraat, Schoolstraat, Akkerstraat, Veldstraat Nuland, Korenbloemstraat, Boekweitstraat, Zomerdijk, IJzerkampen, Kloosterstraat Nuland, Sint Janstraat, Burg. Teunissenstraat, Prins Bernhardplein, Zandstraat. Singel, kerkdijk, Donkenweg, Polderweg, Nulandsestraat, Heeseind, Tweede Polderweg, Heeseindeweg, Loonsestraat, Hoolstraat, Papendijk, Groenstraat, MolenGraaf, Wolfdijk, Rijksweg.

Donderdag:

Op donderdag wordt ingezameld in de bebouwde kom Geffen en het aangrenzend zuidelijk buitengebied richting A59.

Er wordt altijd per hele straat ingezameld, de bebouwde komgrens is dus niet bepalend.

De volgorde van onderstaande wegen is ook de rijroute, dus er wordt ‘s morgens gestart in de Weverstraat en geëindigd in de Rijksweg Geffen.

De route is: Weverstraat, Sassendreef, Heikestraat, Papendijk, De Schouw, Den Herd, Den Oven, Pastoor vd Kampstraat, De Wan, De Stoof, De Karn, De Rosmolen, De Wisboom, Runrotstraat, De Kerkesteeg, Heesterseweg, De Doelen, Magnolia, Lavendel, Kruidnagel, Rozelaar, Gagel, Jasmijn, Simon van de Berghstraat, Mgr. Bekkersstraat, Heegterstraat, Het Geffens Veld, Mr.van Sonstraat, Kapelstraat, Johan van de Slootstraat, Dr. Ariënsstraat, Le Sage Ten Broekstraat, Peter van Grinsvenstraat, Doctor Poelsstraat, Pater van de Elsenstraat, Doctor Schaepmanstraat, Mgr. Zwijsenstraat, Willibrordusstraat, Mulderstraat, Tolweg, Thijmstraat, Trudostraat, Raadhuisstraat, Dorpsplein, Harrie Schoutenstraat, Lambertusstraat, Veldstraat Geffen, Eikenwal, Berkenboog, Acaciastraat, Elzendreef, Kastanjehof, De Heegt, Wilgenstraat, Abelenstraat, Essenstraat, Peppeldreef, Hoppad, Meidoornstraat, Sleedoornstraat, Leiweg, Kloosterstraat Geffen, Dorpstraat Geffen. Smidse, Molenstraat Geffen, kerkstraat Geffen, Molenberg, Van Coothstraat, Vlijmdstraat, De Wiel, Rijksweg Geffen.

Vrijdag:

Op vrijdag wordt ingezameld in geheel Vinkel en het grootste deel van het buitengebied. Er wordt altijd per hele straat ingezameld, de bebouwde komgrens is dus niet bepalend. De volgorde van onderstaande wegen is ook de rijroute, dus er wordt ‘s morgens gestart in de Van Rijckevorselweg en geëindigd in de Oude Baan te Geffen.

De route is: Van Rijckevorselweg, Nieuwekampen, Coppensdijk, Nulandse Weerscheut, Brugstraat, Engelenstede, Kaathoven, Zijlstraat, Wilgenstraat Vinkel, Populierenstraat, Bieze, Rijshoeve, Platanenstraat, Kastanjelaan, Beukenlaan, Dennenlaan, Rembrandtstraat, Paulus Potterstraat, Jan Steenstraat, Jeroen Boschstraat, Vincent van Goghplein, Lindenlaan, Vinkelsestraat, Vinkelse Bunderstraat, ’t Staal, Buntstraat, Munkesstraat, Holkampstraat, Koksteeg, Frans Halsstraat, Weerscheut, Bosschebaan, Kepkensdonk, Zevenvierendeel, Vreestraat, Kruiskampweg, Kruizenbeemdweg, De Gement, Spoorpad, Bredeweg, Bergstraat Geffen, Beekschehoevestraat, De Kouwe Noord, Rietkampsestraat, Broekstraat, Elst, D’n Ham, Kraaijeven, De Zolder, Oude Baan.

Inzameling van klein chemisch afval door middel van de Chemokar

Klein chemisch afval dient persoonlijk aan de beheerder van de Chemokar overgedragen te worden.

De standplaatsen en -dagen en -tijden van de Chemokar worden per openbare bekendmaking in de lokale huis-aan-huisbladen en op de gemeentelijke website, www.maasdonk.nl, gepubliceerd.

Maasdonk, 2 december 2008

secretaris burgemeester

mr. drs. J.J.Th.L. Geraedts drs. R.H. Augusteijn