Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl!
Gemeente Spijkenisse

Lijst van binnengemeentelijke afnemers waaraan, met het oog op het met elkaar in verband brengen van verwerkingen van persoonsgegevens, gegevens worden verstrekt [besluit van 17-04-2012]

Wetstechnische informatie

Gegevens van de regeling
OverheidsorganisatieGemeente Spijkenisse
Officiële naam regelingLijst van binnengemeentelijke afnemers waaraan, met het oog op het met elkaar in verband brengen van verwerkingen van persoonsgegevens, gegevens worden verstrekt [besluit van 17-04-2012]
CiteertitelLijst van binnengemeentelijke afnemers waaraan, met het oog op het met elkaar in verband brengen van verwerkingen van persoonsgegevens, gegevens worden verstrekt [besluit van 17-04-2012]
Vastgesteld doorgemandateerde functionaris
Onderwerpautomatisering en informatisering
Eigen onderwerp

Opmerkingen met betrekking tot de regeling

1. Deze regeling volgt op het besluit van 15-11-2010 tot vaststelling van de Lijst van binnengemeentelijke afnemers waaraan, met het oog op het met elkaar in verband brengen van verwerkingen van persoonsgegevens, gegevens worden verstrekt

2. Deze regeling is vervallen wegens verval van haar wettelijke grondslag, door intrekking van de Wet gemeentelijke basisadministratie persoonsgegevens en de inwerkingtreding van de Wet basisregistratie personen met ingang van 06-01-2014 (Stb. 2013, 494)

Wettelijke grondslag(en) of bevoegdheid waarop de regeling is gebaseerd

Verordening Persoonsinformatievoorziening Spijkenisse 2010, art. 3

Regelgeving die op deze regeling is gebaseerd (gedelegeerde regelgeving)

N.v.t.

Overzicht van in de tekst verwerkte wijzigingen

Datum inwerking-

treding

Terugwerkende

kracht tot en met

Datum uitwerking-

treding

Betreft

Datum ondertekening

Bron bekendmaking

Kenmerk voorstel

25-04-201206-01-2014nieuwe regeling

17-04-2012

Weekblad Spijkenisse, 24-04-2012

n.v.t.

Tekst van de regeling

Intitulé

Tabel 3 [a]. Lijst van binnengemeentelijke afnemers waaraan, met het oog op het met elkaar in verband brengen van verwerkingen van persoonsgegevens, gegevens worden verstrekt [besluit van 17-04-2012].

Organisatieonderdeel / proces waarmee wordt gekoppeldWaarvoorGegevensset basisadministratieGegevensset registratie niet-ingezetenen
DataDistributieSysteem (DDS)Het in verband brengen van de volgende gegevensverwerking en woninggegevens ter uitvoering van wettelijke taken en opgedragen werkzaamheden:Alle mutatiegegevensn.v.t.
Inwoners/PubliekszakenKoppeling met verkoopsysteem i.v.m. integrale dienstverleningUitgebreide NAW-gegevensn.v.t.
Key2Burgerzaken+modulesKoppeling met verkoopsysteem i.v.m. integrale dienstverleningUitgebreide NAW-gegevensn.v.t.
Corsa/DMSOpname persoonsgegevens, controle adresgegevensPersoonsgegevens en adresgegevensn.v.t.
Key2GHOpname persoonsgegevens, controle adresgegevens: Belastingen​Persoonsgegevens, adresgegevens, verblijfplaatsgegevens, huwelijksgegevens, verwijsgegevens​n.v.t.
Key2ParkerenOpname persoonsgegevens, controle adresgegevens: Parkeervergunningen​Persoonsgegevens, adresgegevens , verblijfplaatsgegevens, huwelijksgegevens, verwijsgegevensn.v.t.
MVV/BWT Opname persoonsgegevens, controle adresgegevens: Vergunningen: Wabo, Bouwvergunningen, milieu, Welstand, verkeersontheffingen, APV en woningwet​Persoonsgegevens, adresgegevens, verblijfplaatsgegevens, huwelijksgegevens, verwijsgegevensn.v.t.
Key2BegravenOpname persoonsgegevens, controle adresgegevens: Wet op de lijkbezorgingPersoonsgegevens, adresgegevens, verblijfplaatsgegevens, huwelijksgegevens, verwijsgegevensn.v.t.
SchuldhulpverleningOpname persoonsgegevens, controle adresgegevens: Armoederegeling en schuldhulpverleningAdresgegevens, persoonsgegevens, verblijfplaatsgegevens, huwelijksgegevens, nationaliteit, gerelateerden, kindgegevens, verblijfstitel, Reisdocumentgegevens, verwijsgegevensn.v.t.
PronexusOpname persoonsgegevens, controle adresgegevens: Leerplicht en leerlingenvervoerPersoonsgegevens, adresgegevens, verblijfplaatsgegevens, oudergegevens, verwijsgegevensn.v.t.
CodaOpname persoonsgegevens, controle adresgegevens: Debiteuren en crediteurenadministratie, Risicobeheer en Schadebehandeling/gemeentewetPersoonsgegevens, adresgegevens, verblijfplaatsgegevens, huwelijksgegevens, verwijsgegevensn.v.t.
GWS4allOpname persoonsgegevens, controle adresgegevens: Rechtmatigheidcontroles sociale recherche, Inburgering, WMO zorgverlening, Inkomensvoorziening en reïntegratie, Kinderopvang, Terugvordering en verhaal voor inkomensvoorziening en KinderopvangAdresgegevens, persoonsgegevens, verblijfplaatsgegevens, huwelijksgegevens, nationaliteit, gerelateerden, kindgegevens, verblijfstitel, reisdocumentgegevens, verwijsgegevensn.v.t.
Digitaal LoketWettelijke/Gemeentelijke taken(aansluiting ten behoeve van DigiD)​Persoonsgegevens, adresgegevensn.v.t.

Artikel

Hierbij wordt de vorige tabel 3 ingetrokken, die op 15 november 2010 is vastgesteld door de directeur van de sector Inwoners.

Ondertekening

Spijkenisse, 17 april 2012

Burgemeester en wethouders,

namens dezen,

de directeur van de Sector Inwoners,
J.L. Bal