Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl!
Koninkrijksdeel Curaçao

LANDSBESLUIT HOUDENDE ALGEMENE MAATREGELEN van de 26ste maart 1973tot vaststelling van een toelage ten behoeve van de ambtenaren in het eilandgebied de Bovenwindse Eilanden verbandhoudende met het verschil tussen het prijsindexcijfer van de gezinsconsumptie in dat eilandgebied en in de overige eilandgebieden.

Wetstechnische informatie

Gegevens van de regeling
OverheidsorganisatieKoninkrijksdeel Curaçao
Officiële naam regelingLANDSBESLUIT HOUDENDE ALGEMENE MAATREGELEN van de 26ste maart 1973tot vaststelling van een toelage ten behoeve van de ambtenaren in het eilandgebied de Bovenwindse Eilanden verbandhoudende met het verschil tussen het prijsindexcijfer van de gezinsconsumptie in dat eilandgebied en in de overige eilandgebieden.
CiteertitelOnbekend
Vastgesteld doorGouverneur van de Nederlandse Antillen
Onderwerpfinanciën en economie
Eigen onderwerp

Opmerkingen met betrekking tot de regeling

Geen

Wettelijke grondslag(en) of bevoegdheid waarop de regeling is gebaseerd

Geen

Regelgeving die op deze regeling is gebaseerd (gedelegeerde regelgeving)

Geen

Overzicht van in de tekst verwerkte wijzigingen

Datum inwerking-

treding

Terugwerkende

kracht tot en met

Datum uitwerking-

treding

Betreft

Datum ondertekening

Bron bekendmaking

Kenmerk voorstel

10-10-2010bestendiging Antilliaanse regelgeving in Curaçao

10-10-2010

A.B. 2010, no. 86 en A.B. 2010, no. 87

onbekend

Tekst van de regeling

Intitulé

LANDSBESLUIT HOUDENDE ALGEMENE MAATREGELEN van de 26ste maart 1973 tot vaststelling van een toelage ten behoeve van de ambtenaren in het eilandgebied de Bovenwindse Eilanden verbandhoudende met het verschil tussen het prijsindexcijfer van de gezinsconsumptie in dat eilandgebied en in de overige eilandgebieden.

Artikel 1

  • 1.

    Aan de ambtenaar wonende in het eilandgebied de Bovenwindse Eilanden wordt een toelage van zestien en drietiende procent van zijn bezoldiging, eventueel vermeerderd met de persoonlijke toelage en of bonus krachtens de voor hem geldende bezoldigingsregeling, naar boven afgerond tot het naaste bedrag in guldens, dat een veelvoud is van twaalf, toegekend.

Deze toelage wordt aan de ambtenaar uitbetaald tegelijk met zijn bezoldiging.

De ambtenaar die wegens een dienstreis of detachering tijdelijk verblijft in het eilandgebied de Bovenwindse Eilanden geniet de in de vorige zin bedoelde toelage niet.

  • 2.

    Het in het eerste lid bepaalde vindt overeenkomstige toepassing op arbeidscontractanten, die een loon genieten, dat is afgestemd op de voor de ambtenaren geldende bezoldigingsschalen.

Artikel 2

Dit landsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die van zijn afkondiging en werkt terug tot en met 1 juli 1972.