Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl!
Koninkrijksdeel Curaçao

LANDSBESLUIT van de 18de augustus 1967 no. 5, regelende de maandelijkse bijdrage die de politie-ambtenaar, die huisvesting geniet in enig bij het Korps Politie in gebruik zijnd Landsgebouw, niet zijnde een gouvernementswoning in de zin van de Woningregeling 1938 (P.B. 1938, no. 76) aan het Land verschuldigd is

Wetstechnische informatie

Gegevens van de regeling
OverheidsorganisatieKoninkrijksdeel Curaçao
Officiële naam regelingLANDSBESLUIT van de 18de augustus 1967 no. 5, regelende de maandelijkse bijdrage die de politie-ambtenaar, die huisvesting geniet in enig bij het Korps Politie in gebruik zijnd Landsgebouw, niet zijnde een gouvernementswoning in de zin van de Woningregeling 1938 (P.B. 1938, no. 76) aan het Land verschuldigd is
CiteertitelOnbekend
Vastgesteld doorGouverneur van de Nederlandse Antillen
Onderwerpvolkshuisvesting en woningbouw
Eigen onderwerp

Opmerkingen met betrekking tot de regeling

Geen

Wettelijke grondslag(en) of bevoegdheid waarop de regeling is gebaseerd

Onbekend

Regelgeving die op deze regeling is gebaseerd (gedelegeerde regelgeving)

Geen

Overzicht van in de tekst verwerkte wijzigingen

Datum inwerking-

treding

Terugwerkende

kracht tot en met

Datum uitwerking-

treding

Betreft

Datum ondertekening

Bron bekendmaking

Kenmerk voorstel

10-10-2010bestendiging Antilliaanse regelgeving in Curaçao

10-10-2010

A.B. 2010, no. 86 en A.B. 2010, no. 87

onbekend

Tekst van de regeling

Intitulé

LANDSBESLUIT van de 18de augustus 1967 no. 5, regelende de maandelijkse bijdrage die de politie-ambtenaar, die huisvesting geniet in enig bij het Korps Politie in gebruik zijnd Landsgebouw, niet zijnde een gouvernementswoning in de zin van de Woningregeling 1938 (P.B. 1938, no. 76) aan het Land verschuldigd is

Artikel I

De politie-ambtenaar, die huisvesting geniet in enig bij het Korps Politie in gebruik zijnd Landsgebouw, niet zijnde een gouvernementswoning in de zin van de „Woningregeling 1938" (P.B. 1938, no. 76), is maandelijks als bijdrage in de kosten van huisvesting aan het Land verschuldigd:

indien hij woonachtig is in een der vrijgezellenverblijven aan de politiewacht Kralendijk Bonaire en bedrag van f 25,-- (vijfentwintig gulden), en op een der overige eilandgebieden een bedrag van f 15,-- (vijftien gulden). Ingeval zodanige huisvesting wordt genoten door, een gehuwde politieambtenaar en zijn gezinsleden, is bovendien per inwonend lid boven de leeftijd van 1 jaar maandelijks het bedrag van f 25,-- (vijfentwintig gulden) of 15, (vijftien gulden) verschuldigd, al naar gelang betrokkene op Bonaire of een der andere eilanden woonachtig is.

Ingeval zodanige huisvesting wordt genoten door een gehuwde politieambtenaar en zijn gezinsleden, is bovendien per inwonend gezinslid boven de leeftijd van 1 jaar maandelijks een bedrag van ƒ 15,— (vijftien gulden) verschuldigd.

Artikel II

Het landsbesluit van de 18de augustus 1951, no. 5, regelende de maandelijkse bijdragen in de kosten van huisvesting door de leden van het politiekorps, die van Landswege in een der politie-kampen gelegerd zijn (P.B. 1951, no. 120) vervalt.

Artikel III

Te bepalen, dat dit landsbesluit in werking treedt met ingang van de eerste dag van de maand volgende op die waarin het in het Publicatieblad is opgenomen.