Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl!
Nederlandse Antillen

MINISTERIËLE BESCHIKKING MET ALGEMENE WERKING van de 8ste november 2000 ter uitvoering van artikel 4, eerste lid, juncto artikel 3, eerste lid, onderdeel j, van de Warenlandsverordening (P.B. 1997, no. 334)

Wetstechnische informatie

Gegevens van de regeling
Overheidsorganisatie Nederlandse Antillen
Officiële naam regelingMINISTERIËLE BESCHIKKING MET ALGEMENE WERKING van de 8ste november 2000 ter uitvoering van artikel 4, eerste lid, juncto artikel 3, eerste lid, onderdeel j, van de Warenlandsverordening (P.B. 1997, no. 334)
CiteertitelBeschikking desinfectie van het drinkwater in het eilandgebied Curaçao
Vastgesteld doorMinister van Volksgezondheid en Sociale Ontwikkeling
Onderwerpmaatschappelijke zorg en welzijn
Eigen onderwerp

Opmerkingen met betrekking tot de regeling

Geen

Wettelijke grondslag(en) of bevoegdheid waarop de regeling is gebaseerd

Warenlands-verordening (P.B. 1997, no. 334), artikel 4, eerste lid, juncto artikel 3, eerste lid, onderdeel j, en artikel 8

Regelgeving die op deze regeling is gebaseerd (gedelegeerde regelgeving)

Geen

Overzicht van in de tekst verwerkte wijzigingen

Datum inwerking-

treding

Terugwerkende

kracht tot en met

Datum uitwerking-

treding

Betreft

Datum ondertekening

Bron bekendmaking

Kenmerk voorstel

10-11-2000Nieuwe regeling

08-11-2000

P.B. 2000, no. 129

onbekend

Tekst van de regeling

Intitulé

MINISTERIËLE BESCHIKKING MET ALGEMENE WERKING van de 8ste november 2000 ter uitvoering van artikel 4, eerste lid, juncto artikel 3, eerste lid, onderdeel j, van de Warenlandsverordening (P.B. 1997, no. 334)

Artikel 1

In deze beschikking wordt verstaan onder drinkwater: water bestemd of mede bestemd voor in-wendige consumptie door mensen.

Artikel 2

  • 1. Het drinkwater in het eilandgebied Curaçao, welke geproduceerd wordt door de naamloze vennootschap Kompania di Awa i Elektrisidat di Korsow N.V. en gedistribueerd wordt door de naamloze vennootschap Kompania di Produkshon i Distribushon di Awa i Elektrisidat N.V., wordt naar internationaal aanvaardbare normen gedesinfecteerd, zolang de bacteriologische verontreiniging van het drinkwater, niet genoegzaam is opgelost, zulks ter beoordeling van de Minister van Volksgezondheid en Milieuhygiëne of namens hem, de directeur van het Departement van Volksgezondheid en Milieuhygiëne.

  • 2. De naamloze vennootschappen Kompania di Awa i Elektrisidat di Korsow N.V. en Kompania di Produkshon i Distribushon di Awa i Elektrisidat N.V. zijn verplicht zich aan het door de Minister van Volksgezondheid en Milieuhygiëne of namens hem, de directeur van het Departement van Volksgezondheid en Milieuhygiëne bepaalde te houden.

  • 3. De directeur van het Departement van Volksgezondheid en Milieuhygiëne is belast met het toezicht op de naleving van het in dit artikel bepaalde.

Artikel 3

Deze beschikking treedt in werking met ingang van de dag na die van de uitgifte van het Publicatieblad, waarin het is geplaatst.

Artikel 4

Deze beschikking wordt aangehaald als: Beschikking desinfectie van het drinkwater in het eilandgebied Curaçao.