Ziet u een fout in deze regeling? Meld het ons op regelgeving@overheid.nl!
Nederlandse Antillen

MINISTERIELE BESCHIKKING MET ALGEMENE WERKING van de 10de juni 1999 ter uitvoering van artikel 4 van de Warenlandsverordening

Wetstechnische informatie

Gegevens van de regeling
Overheidsorganisatie Nederlandse Antillen
Officiële naam regelingMINISTERIELE BESCHIKKING MET ALGEMENE WERKING van de 10de juni 1999 ter uitvoering van artikel 4 van de Warenlandsverordening
CiteertitelOnbekend
Vastgesteld doorMinister van Volksgezondheid en Sociale Ontwikkeling
Onderwerpmaatschappelijke zorg en welzijn
Eigen onderwerp

Opmerkingen met betrekking tot de regeling

Geen

Wettelijke grondslag(en) of bevoegdheid waarop de regeling is gebaseerd

Warenlandsverordening (P.B. 1997, no. 334), artikel 4

Regelgeving die op deze regeling is gebaseerd (gedelegeerde regelgeving)

Geen

Overzicht van in de tekst verwerkte wijzigingen

Datum inwerking-

treding

Terugwerkende

kracht tot en met

Datum uitwerking-

treding

Betreft

Datum ondertekening

Bron bekendmaking

Kenmerk voorstel

17-06-1999Nieuwe regeling

10-06-1999

P.B.1999, no. 85

onbekend

Tekst van de regeling

Intitulé

MINISTERIELE BESCHIKKING MET ALGEMENE WERKING van de 10de juni 1999 ter uitvoering van artikel 4 van de Warenlandsverordening

Artikel 1

  • 1. Het is verboden in de Nederlandse Antillen in of door te voeren of te verhandelen: vee of pluimvee, van oorsprong afkomstig uit België, alsmede melk, eieren, huiden en aanhangsels van huiden, of andere van dit vee afkomstige producten, en alle producten waarin voornoemde producten zijn verwerkt, afkomstig uit andere landen van de Europese Unie.

  • 2. Het is verboden in de Nederlandse Antillen in of door te voeren of te verhandelen: mest en veevoer, van oorsprong afkomstig uit België.

Artikel 2

Namens de Minister van Volksgezondheid en Milieuhygiëne kan door de Directeur van het Departement van Volksgezondheid en Milieuhygiëne ontheffing van de in artikel 1 gestelde verboden worden verleend aan bedrijven of importeurs, indien deze bij de daartoe strekkende verzoeken door middel van een gezondheidscertificaat kunnen aantonen dat de producten, bedoeld in artikel 1, niet gecontamineerd of verontreinigd zijn met dioxine.

Artikel 3

Het is verboden de producten, bedoeld in artikel 1, die voorhanden of opgeslagen zijn, dan wel zich in de schappen van de winkels bevinden, te verkopen.

Artikel 4

Deze beschikking wordt in het Publicatieblad opgenomen en treedt in werking met ingang van de dag na die der uitgifte van het Publicatieblad waarin zij geplaatst is.